Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

Acht Eeuwen Eindhoven

In de nieuwe, omvangrijke en tweedelige uitgave ‘Acht Eeuwen Eindhoven, verhaal van een stad’ wordt op journalistieke wijze en aan de hand van vele tot dusver onbekende illustraties de geschiedenis van Eindhoven op een aantrekkelijke manier verteld. Bereikbaar, leesbaar en interessant voor iedereen die iets heeft met de stad en wil weten hoe Eindhoven uitgroeide tot een hotspot. Verdeeld over zeven tijdvakken waarin wordt ingegaan op aspecten als bestuur, religie, economie, industrie, landbouw, stadsontwikkeling, woningbouw, onderwijs, gezondheidszorg, cultuur en recreatie. De gewone Eindhovenaar staat centraal met aandacht voor zijn beleving van de historische mijlpalen van de stad en het alledaagse leven daarbinnen.

Het boek is te koop bij:
– Boekhandel Van Piere te Eindhoven
– Boekhandel Van Grinsven te Eindhoven
– Boekhandel Risjamo te Nuenen
– Boekhandel De Traverse te Son

En is hier op aanvraag te bestellen. 

€49,95

EHV GDCHT

Met gepaste trots presenteren wij het eerste door FRITS uitgebrachte boek: EHV GDCHT. Een verzameling van 57 gedichten waarbij iedere dichter op eigen wijze zijn of haar Eindhoven beschrijft. Hiervan zijn 7 gedichten van (voormalige) stadsdichters. De andere 50 zijn geselecteerde gedichten van inwoners uit Eindhoven zelf. 

Het boek is een ideaal cadeau voor een ieder die Eindhoven een warm hart toedraagt.

Het boek is te koop bij:
– Van Piere Eindhoven
– Bruna Woensel
– The Brandstore Eindhoven
– Boekhandel Van Grinsven Eindhoven en Geldrop
– Ako Station Eindhoven
– Ako Catherina ziekenhuis
– Bruna Waalre
– Bruna Eindhoven
– Primera van Rooij
– Boekhandel Spijkerman
Bol.com

€14,95

TOP40VAN040

Met de TOP40VAN040 is de tweede boekuitgave van FRITS Media een feit. In dit boek staan Eindhovense artiesten die ooit de top 40 gehaald hebben centraal. Met hun verhaal, de noten en de tekst van één van hun topnummers, leuke foto’s, leuke weetjes enzovoorts. 

Het boek is een ideaal cadeau voor een ieder die interesse heeft in muziek en ieder die trots op de regio is. 

Het boek is te koop bij:
Hier op aanvraag

€18,95