FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine18 hours ago
De Brainport-partners en PSV hebben het Partnerfonds Brainport Eindhoven opgericht. De ondertekening vond donderdagmiddag plaats in het Philips Stadion. Zij hebben samen 400.000 euro gestort in het fonds om armoede en werkloosheid te bestrijden, en vitaliteit en kansen voor kinderen te stimuleren. Een van de eerste projecten waarop het fonds zich richt, is schulden. In de Brainportregio leven 6.000 gezinnen met schulden.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
De eerste druk van 'Acht eeuwen Eindhoven' is uitverkocht! Wij overwegen nu een tweede druk van deze 'ode aan de stad' (aldus citymarketeer Peter Kentie). Mocht je interesse hebben in dit populair-journalistieke boekwerk in twee delen van FRITS-medewerker Jan van Schagen dan kun je hiervoor inschrijven via www.frits.nl/voorinschrijving.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
FRITSTV | Arjen de Koning ontvangt cover FRITS

De nieuwe editie ligt al bij de abonnees in de bus, maar Arjen de Koning had de ingelijste cover nog tegoed. Die ontving hij dinsdag uit handen van FRITS-uitgever en hoofdredacteur Hans Matheeuwsen bij Lijstenmakerij / Gallery / Kunst / Schilderijen verkoop van Antwerpen FRITSTV was er vanzelfsprekend bij.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
PSV presenteert het nieuwe thuistenue, van PUMA Football. Vandaag is tevens de officiële opening van de PSV Eindhoven City-store in het centrum van Eindhoven. Fans zijn daar vanaf morgen (2 juli) welkom!
FRITS Magazine
PSV
Our first PUMA Football 𝗛𝗢𝗠𝗘 𝗞𝗜𝗧 🔴⚪️ #MadeInEindhoven. 𝘛𝘩𝘦 𝘤𝘪𝘵𝘺 𝘰𝘧 𝘥𝘳𝘦𝘢𝘮𝘦𝘳𝘴, 𝘵𝘩𝘪𝘯𝘬𝘦𝘳𝘴, 𝘥𝘢𝘳𝘦𝘥𝘦𝘷𝘪𝘭𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘥𝘰𝘦𝘳𝘴.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
In 2019 zijn in Eindhoven meer dan één miljoen hotelovernachtingen geboekt. Dat is een stijging van 9% t.o.v. 2018. Dit jaar en het volgende zullen helaas een ander beeld laten zien, aldus het Eindhovens Hotel Overleg, dat zo snel mogelijk terug wil naar de oude situatie door investeren in aantrekkelijkheid van de stad en de ontwikkeling van evenementen. Citymarketeer Peter Kentie noemt hotelovernachtingen van evident belang voor Eindhoven nu de zakelijke markt terughoudend blijft door de internationale reisbeperkingen. Foto: Eddie Mol
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
FRITS bestaat 12,5 jaar! Arjen de Koning sierde de cover van het eerste nummer. En nu dus van de 66e editie. In het interview, door Marie-José Dekkers, gaat de voormalige eigenaar van Paradigit in op ondernemen in tijden van crisis: 'Als je in het water valt, moet je niet zeuren dat je nat wordt maar beginnen met zwemmen'. Foto: Freekje Groenemans