FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine11 hours ago
De eerste bijdrage aan The Nanjinger, onze pendant in de Chinese zusterstad van Eindhoven, is gepubliceerd! Een algemene inleiding tot Eindhoven.
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 days ago
Altijd leuk als mensen positief zijn over je stad! In dit geval Nele die tot haar 18e in buurt woonde en daarna naar Engeland verhuisde om te gaan studeren. Ze reist veel en schrijft daar blogs over. Met tips voor reizigers.
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.4 days ago
FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
SCHEEFGROEI IN EINDHOVEN! Wat doet muziek in een theater als je een concertgebouw hebt? Wat doen Guus Meeuwis, O’G3NE, Jeroen van der Boom, Edwin Evers Band en ruim 40 andere muzikale kaskrakers in een florerend Parktheater als je een Muziekgebouw in nood hebt?? Lees het verhaal van Barend Fransen in de nieuwe FRITS.
FRITS Magazine
FRITS Magazine6 days ago
FRITSTV: Ramona Poels schittert op cover van nieuwe FRITS Magazine

Ramona Poels is eigenaresse van 's-wereld grootste bruidsmodezaak. Koonings The Wedding Palace in Deurne is een wereldspeler op het gebied van 't ja-woord. Maar wanneer stapt de 37-jarige mooie Brabantse zelf eens in het huwelijksbootje?? FRITSTV vroeg het haar!
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft een bericht gedeeld.2 weeks ago
Brainport Eindhoven was afgelopen week het podium van het grootste Europese congres over slimme mobiliteit en digitalisering van vervoer: het ITS European Congress 2019! 🚗🚎🛵
Bezoekers konden zich in het Evoluon laten inspireren en meedenken over de toekomst van mobiliteit. Op de Automotive Campus waren demonstraties tijdens de publieksdag van het congres: het Mobifestival, waar jong en oud kennismaakte met de meest bijzondere en nieuwste mobiliteitsinnovaties.
Trots dat in Brainport Eindhoven zoveel bijzondere mobiliteitsinnovaties worden ontwikkeld!
FRITS Magazine
Brainport Eindhoven
Brainport Eindhoven was afgelopen week het podium van het grootste Europese congres over slimme mobiliteit en digitalisering van vervoer: het ITS European Congress 2019! 🚗🚎🛵 Bezoekers konden zich in het Evoluon laten inspireren en meedenken over de toekomst van mobiliteit. Op de Automotive Campus waren demonstraties tijdens de publieksdag van het congres: het Mobifestival, waar jong en oud kennismaakte met de meest bijzondere en nieuwste mobiliteitsinnovaties. Trots dat in Brainport Eindhoven zoveel bijzondere mobiliteitsinnovaties worden ontwikkeld!