vrijdag, september 17, 2021
Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine4 days ago
De 33e Tour d'Asperges heeft dit jaar 32.500 euro opgebracht voor Metakids, een stichting die zich bezig houdt met stofwisselingsziekten bij kinderen. In 2020 en eerder dit jaar ging de 100 kilometer lange toertocht door corona-maatregelen niet door. Nu kon het bedrijfsleven echter weer vol op de pedalen. FRITSTV fietste ook weer mee en maakte bij de start deze beelden.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine7 days ago
PRIMEUR!

FRITS werkt door! In de oktober-uitgave het verhaal van Eveline Wu over het vernieuwde Stadspaviljoen en het Chinese paviljoen op Strijp-S dat op 6 november, bij de start van GLOW Eindhoven, opent. Samen met de succesvolle Eindhovense horecaondernemer bezocht FRITSTV haar nieuwe zaken.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Onder de noemer Unmute Us protesteert de evenementenbranche zaterdag opnieuw tegen de beperkingen die het kabinet oplegt. Doel is een luidruchtige wandeling door Eindhoven tussen 14.00 en 17.00 uur. Vertrek- en eindpunt is het Klokgebouw op Strijp-S. Wij werken veel samen met de evenementenbranche en wensen alle betrokkenen succes! 'Zandvoort' bewijst dat het kan!
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Eindhovens kloosters hebben andere bewoners gekregen. En vaak zijn deze alleszins bezienswaardige monumenten fraai verbouwd. Bezoek en bekijk ze allemaal komend weekeinde, betoogt onze columnist Pieter Hendrikse

https://www.frits.nl/blog/monumenten-open-gaan-deuren-van-beeldbepalende-kloosters/
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Na anderhalf jaar afwezigheid als gevolg van de beperkingen door corona vond maandagavond weer eens een FRITS-presentatie op locatie plaats en wel in de Philips Fruittuin. Natuurlijk in het goede gezelschap van veel FRITS-vrienden en -vriendinnen. FRITSTV was er ook bij!
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Maandag beginnen de scholen weer! Voorkom gevaarlijke situaties en Park & Walk bij de Eindhovense basisscholen in plaats van Kiss & Ride, betoogt onze columnist Pieter Hendrikse

https://www.frits.nl/blog/van-kiss-ride-naar-park-walk-de-fietsburgemeester-voorop/