Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
Bericht van onze partner EHVXL:

— ONTWIKKELING STATIONSPLEIN ZUID STAP DICHTERBIJ —

In aanvulling op de eerder goedgekeurde plannen voor het gebied rond het station, heeft de Raad van State vorige week groen licht gegeven voor de bouw van District-E. Het huidige bestemmingsplan biedt ruimte aan drie woontorens van 90, 120 en 155 meter. Het is nu aan ontwikkelaar Amvest om een definitief ontwerp vast te stellen en een omgevingsvergunning aan te vragen.

Zoals genoemd hebben ook andere bouwprojecten in het gebied eerder hun zegen gekregen van de hoogste algemene bestuursrechter van Nederland: onder meer het project EDGE Eindhoven en het kantoorgebouw naast The Social Hub hebben bij de raad hun doorgang gevonden. Ook het tussengelegen project Lightyards is volop in ontwikkeling. Het lijkt er steeds meer op dat de beoogde stadsentree er gaat komen. Wij wensen de betrokken partners veel succes met de realisatie van de plannen!

Foto 1: District-E
Foto 2: kantoorgebouw naast The Social Hub
Foto 3: EDGE Eindhoven
Foto 4: Lightyards
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
De Eindhovense kunstenaars Kaspar van Leek en Niels van Swaemen van Studio Giftig zijn met onderstaand werk genomineerd voor 'Best Mural 2022 Worldwide'. Je kunt op ze stemmen via https://streetartcities.com/best-of/2022 Er doen wereldwijd 100 kunstenaars aan mee. Studio Giftig is gespecialiseerd in foto-realistische (muur)schilderingen, vaak met een surrealistische twist. Ze staan op de tweede plek momenteel. STEM!
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
De tweede editie van het magazine van FC Eindhoven is uit. FRITS Magazine is mediapartner van de voetbalclub. In het business magazine alles over de deal met Bavaria, FCE Connect, clothing supplier SuitsU Maatkleding, Decathlon Kipsta en de Triple T Academy, in samenwerking met VDL Groep en Mikrocentrum Eindhoven. Lees het magazine, voor het goeie Eindhoven-gevoel!
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
Wat leuk!
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
Naomie Verstraeten en Lucas van Grinsven winnen High Tech Piek Awards

Naomie Verstraeten (Brainport Development) en Lucas van Grinsven (ASML) zijn de grote winnaars geworden bij de uitreiking van de High Tech Piek Awards. De verkiezing van de mensen die het voorbije jaar zijn opgevallen binnen de Eindhovense high tech wereld. De verkiezing telt 9 prijzen, die dit jaar naar 10 mensen gingen. De uitreiking vond plaats in TU/e Innovation Space, waar Beatrix Bos en Bert-Jan Woertman samen met juryvoorzitter Stijn Steenbakkers de prijzen uitreikten. De andere prijzen gingen naar Andy Lürling, Ingelou Stol, Johan van Erp, Terry & Cherryl Boyd, Paul van Son, Jeroen van Woerden, Louise de Laat en Mike Weerts. Foto: Innovation Origins NL
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Na 4 jaar afwezigheid gaan we hem weer uit brengen! De FRITS Restaurantgids 2023. Een door consumenten hoog gewaardeerd handzaam overzicht van restaurants in de regio. Meedoen? Mail dan naar redactie@frits.nl