woensdag, juni 9, 2021
Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine1 day ago
De Steentjeskerk moet worden teruggegeven aan de stad ten behoeve van culturele goede doelen, vindt onze columnist Pieter Hendrikse:

https://www.frits.nl/blog/de-steentjeskerk-gekibbel-als-een-gebed-zonder-end/
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
FRITSTV: 'Mensen willen steeds vaker uitvaart persoonlijk maken'

In de nieuwste FRITS staat een verhaal over gepersonaliseerde uitvaartkisten. Dat is een activiteit van Drukkerij Service Boxtel. "Mensen willen steeds vaker een uitvaart persoonlijk maken. Daar passen zelf ontworpen rouwkaarten en een gepersonaliseerde uitvaartkist helemaal bij."
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
FRITSTV: Ingelijste FRITS-cover voor Maartje en Eric van Schagen

Zoals bij elke nieuwe FRITS het geval is, ontvangt ook nu de covergast de cover fraai ingelijst door Lijstenmakerij & Kunsthandel Van Antwerpen uit Eersel. Maartje en Eric van Schagen van het Veldhovense bedrijf Simac namen hem dinsdag uit handen van Hans Matheeuwsen van FRITS Media in ontvangst.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
De examens zijn begonnen. Altijd weer een bijzondere tijd, aldus onze columnist Pieter Hendrikse

https://www.frits.nl/blog/eindexamen-doen-tijdens-een-razende-pandemie/
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Het lijkt ineens congrescentra te regenen in Eindhoven. Van der Valk Hotel Eindhoven won de pitch, maar de andere mededingers (Dutch Mountains en PSV) lijken hun plannen in elk geval gedeeltelijk te willen doorzetten. Terwijl er al uitstekende congrescentra zijn, vindt onze columnist Pieter Hendrikse.

https://www.frits.nl/blog/doe-me-nog-een-congrescentrum-aub/
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Philips bestaat 130 jaar. Het Eindhovense bedrijf viert dit onder andere met de schenking van een kunstwerk ter ere van grondlegger Gerard Philips aan de stad. Het zal in 2022 op een nieuw ontwikkelde, openbare plek in het centrum van Eindhoven wordt geplaatst.