FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine4 days ago
De Eindhovense muzikant Ed Verstappen heeft samen met zijn vriend en producer Piet Souer een eigen bewerking gemaakt van 'Take this Waltz' als eerbetoon aan Leonard Cohen en opmaat naar zijn cd-album in 2020. Hij wenst ons een een liefdevol en inspirerend begin van een nieuw decennium.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
Jumbo geeft Tom Dumoulin meteen hoofdrol in tv-commercial

Supermarkt-keten Jumbo Supermarkten heeft wielrenner Tom Dumoulin dit jaar meteen een hoofdrol gegeven in de nieuwste tv-commercial van de Veghelse grootgrutter. Samen met de Mierlose acteur Frank Lammers speelt Dumoulin een supermarktbezoeker, die Lammers er onbewust op aanstuurt om óók gezonder te gaan eten. Gisteren is de commercial voor het eerst op televisie uitgezonden.
Limburger Dumoulin is sinds gisteren officieel wielrenner bij de Jumbo-Visma-profploeg. Vorig seizoen kwam de renner uit voor de Sunweb-ploeg. Met Dumoulin als één van de kopmannen van de ploeg wil Team Jumbo-Visma Cycling dit jaar de Ronde van Frankrijk winen.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine7 days ago
Knallend het nieuwe jaar in. FRITS wenst jullie allemaal een spetterend 2020!! Wij hebben er zin in!
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Wat wij natuurlijk allang weten:
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Eindhoven staat in de lijst van 250 steden in de wereld waar het meest over wordt gesproken. De top wordt gevormd door Tokyo, New York, Londen en Parijs...
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Wij wensen alle FRITS-fans een goeie en gezellige kerst!!