FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine3 hours ago
De 2019 Kei Fijne Film getiteld: "Hotel Eindhoven" met bekende en minder bekende acteurs en actrices uit Eindhoven komt er snel aan. Vrijdag is de premiere.
De trailer staat al voor jullie klaar!
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine18 hours ago
'Eindhoven dit kan echt niet' demonstreert zaterdag ook! Lees hier de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen #fritsmagazine #eindhoven #zwartepiet
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 day ago
De 2019 Kei Fijne Film getiteld 'Hotel Eindhoven' is bijna klaar. Hierin acteren bekende en minder bekende acteurs en actrices uit Eindhoven, met o.a. geweldig samenspel tussen burgemeester John Jorritsma en Klaas Dijkhoff, fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer. En met ook Frank Lammers, Kovacs, Arnol en nog veel meer Eindhovenaren... Vrijdag is de première.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 days ago
FRITSTV | Exclusieve Eindhoven-rally in 2020 op hoog niveau

Pinksteren 2020 staat in het teken van de Eindhoven Rally, een rally voor echte klassiekers en eigentijdse en exclusieve auto's. Twee dagen lang een unieke route, tot de verbeelding sprekende tussenstops en top-entertainment. De inschrijving is nu geopend! Meer informatie: www.ehv-rally.nl.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 days ago
FRITSTV |
Primeur: geweldig appartement te koop in centrum Eindhoven!

Altijd al op een van Eindhovens meest iconische plekken willen wonen? Dat kan! Lichttoren 324 is te koop. Voor 2,5 miljoen euro bezit je 300 meter zeer luxueus ingerichte loftruime op de bovenste verdieping met waanzinnig uitzicht op de stad. Voor meer info, zie https://www.sault.nl/woning/lichttoren
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
FRITSTV |
DomusDela onder grote belangstelling geopend

Ontmoeten, vieren, verblijven. Dat is het motto van Domusdela, het nieuwe evenementencentrum annex hotel in de voormalige Paterskerk en Augustijnenklooster. Vrijdagmiddag was de officiële opening. FRITSTV was er bij.
FRITS Magazine