Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine4 days ago
Onze columnist Pieter Hendrikse kan niet wachten tot de terrassen weer open gaan. Terwijl de burgemeesters van de G4 hiervoor luid en duidelijk pleitten, bleef het in Eindhoven héél stil...

https://www.frits.nl/blog/de-kroeg-kan-weer-open/
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Eindhovens Rondje en acteur Mike Weerts hebben de handen ineen geslagen voor een bijzondere veiling: Eindhovens Aller-Allereerste. Tijdens deze online kavelveiling krijgen bieders de kans om op de allereerste restaurant-, café- of eventbeleving te bieden. Het opgehaalde geld komt ten goede van de deelnemende horecaondernemers. De website www.eindhoven.allerallereerste.nl ging op 30 maart live met de eerste kavels. Tijdens de (online) live show op woensdag 7 april zullen tussen 20.00 en 21.00u de grootste tien kavels nog extra onder de aandacht gebracht worden. De presentatie is in handen van Mike Weerts. Eindhovens Rondje is een initiatief van Kara Ernest (foto).
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
De koning komt naar Eindhoven! Of toch niet? Lees de column van Pieter Hendrikse.

https://www.frits.nl/blog/de-koning-komt-of-niet/
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
Examen doen in het Philips Stadion, welke scholier wil dat nou niet, vraagt onze columnist Pieter Hendrikse zich af:

https://www.frits.nl/blog/eindexamen-doen-in-het-philipsstadion-das-pas-een-echte-stunt/
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
Eindhoven wil in de komende jaren het gebied Fellenoord in het centrum opnieuw ontwikkelen. Het project is vooralsnog Knoop XL genaamd. De stad wil groeien naar 300.000 inwoners in 2040. Daarvoor is de bouw van 40.000 woningen nodig. De investeringskosten worden nu geraamd op een half miljard euro.
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Brainport Eindhoven en Groot-Amsterdam worden de trekkers van het economisch herstel dit jaar. Dat rapporteert de Rabobank.
Zuidoost-Brabant (Brainport Eindhoven) profiteerde de jaren voor de crisis van gunstige regionale omstandigheden en doet dat dit jaar waarschijnlijk weer. Daarnaast is het grote aandeel van de industrie in Zuidoost-Brabant gunstig, want voor die sector verwachten we een bovengemiddelde groei. Aldus de Rabobank. Lees voor de complete rapportage:

https://www.rabobank.nl/kennis/s011129444-economisch-herstel-verschilt-sterk-tussen-nederlandse-regios

Foto: Norbert van Onna