FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
18 sollicitaties voor burgemeester Eindhoven!

Er zijn 18 sollicitanten voor het ambt van burgemeester in de gemeente Eindhoven. Dat maakt de commissaris van de Koning in Brabant, Ina Adema, bekend. Het gaat om 7 vrouwen en 11 mannen. Onder hen zijn 15 (oud) wethouders of burgemeesters. Drie sollicitanten zijn werkzaam in de particuliere sector of vrije beroepen. Zij combineren hun werk veelal met een politieke of bestuurlijke functie.
FRITS Magazine
FRITS Magazine7 days ago
FRITSTV - Tour d'Asperges levert 38.000 euro op voor stichting Claudia de Breij

Zo'n 140 toerfietsers uit het bedrijfsleven reden zaterdag de Tour d'Asperges. De opbrengst kwam ten goede aan de stichting 'Mag Ik Dan Bij Jou' van Claudia de Breij. FRITSTV fietste ook mee.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Wat wordt de economische ontwikkeling aan de noordwest-zijde van Eindhoven, oftewel rond de overvolle industrieterreinen in Eindhoven (Eindhoven Airport, BIC en Acht) en Best? Met als gevolg veel verkeer of ruimte voor de groene long, vraagt onze columnist Pieter Hendrikse zich af. Lees: https://www.frits.nl/blog/trafficport-of-greenport-wat-wordt-het-rond-welschap/
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Binnen! Hèt kloeke boek voor de PSV-supporter! 'Eeuwig trouw' is geschreven naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de Supportersvereniging PSV. Vanaf 1 juni voor 19,20 euro te koop in de boekhandel. Nu bij ons te bestellen door leden van de Supportersvereniging voor het belachelijke bedrag van 10 euro!! Voor 368 pagina's vol PSV sentiment. Mail naar redactie@frits.nl
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
Het burgerberaad is een mooie aanvulling op de (raads)verkiezingen. Ondanks de recente lage opkomst lijken burgemeester en wethouders in Eindhoven er niet aan te willen. Hopelijk toont het nieuwe college meer lef, betoogt onze columnist Pieter Hendrikse:
https://www.frits.nl/blog/op-naar-burgerberaad-in-eindhoven-voorlopig-niet/
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
Het was een goede traditie van de Eindhovense Persclub om mensen die Eindhoven positief in het nieuws hadden gebracht te waarderen met een Zilveren Tulp. DE EPC bestaat niet meer, maar FRITS neemt de traditie over. Eind juni reiken wij twee tulpen uit aan Eindhovenaren die positief in het nieuws zijn geweest of zorgden voor positief nieuws. Wij houden ons aanbevolen voor nominaties!