Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine10 hours ago
FRITS heeft een nieuwe online columnist en wel Pieter Hendrikse. Hij verdiende zijn sporen bij Innovation Origins NL, zie https://innovationorigins.com/nl/author/pieter-hendrikse/. In zijn werkzame leven is Pieter Hendrikse voorzitter van het College voor Toetsen en Examens. Pieter zijn eerste bijdrage aan FRITS lees je hier: https://www.frits.nl/blog/gezocht-plintenregisseur/
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Vanwege corona heeft de Stichting Federatie Eindhovens Carnaval alle (officiële) festiviteiten voor dit jaar afgelast. Dat betekent dat ook de start van het carnavalsseizoen op 11 november, in Lampegat beter bekend als Elluf Elluf, niet doorgaat.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
De Italiaanse krant Il Sole 24 ORE ontdekt magisch Eindhoven
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
FRITSTV | Nuenen trots op speciale uitgave FRITS magazine

De meest recente uitgave van FRITS gaat niet alleen vergezeld van een speciale Nuenen-bijlage, ook in FRITS zèlf staat een aantal verhalen uit Nuenen: met burgemeester Maarten Houben en muzikant Johnny Rosenberg van het The Rosenberg Trio, met singer/songwritrer Gerard van Maasakkers en verhalen over Vincentre en de historie van Nuenen.
Ter ere van al dat speciale organiseerde de Gemeente Nuenen een bescheiden bijeenkomst in het Boordhuys. FRITSTV was er ook bij.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Vanwege corona gaat de intocht van Sinterklaas in Eindhoven niet door. Donderdag zijn desondanks wel de nieuwe, afgedwongen, politiek correcte ‘pieten’ gepresenteerd door het organiserend comité. Grijs is het nieuwe zwart. De ironie van de transformatie ontgaat ons niet. Misschien dat carnaval nog enig perspectief biedt?
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Onze fotograaf Patrick Meis in Waalre aan het werk voor alweer de volgende FRITS. Rechts herkennen we in elk geval Pieter van den Hoogenband... Foto: Karin Van Berkel Köhlbrugge