dinsdag, januari 26, 2021
Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine25 minutes ago
Pieter van den Hoogenband ontving maandagavond tijdens de Eindhoven SportAwards de Oeuvre Award voor zijn zwemcarrière. Voetbtalent Joëlle Smits (PSV, en Oranje) en vrijwilliger Irma van der Made (PSV Schoonspringen) wonnen resp. de Talent Award en de Vrijwilliger Award. De sportshow van de gemeente Eindhoven vond plaats in het Jan Louwers Stadion en was online te volgen. Tiny Sanders, voormalig algemeen directeur van PSV, was voorzitter van de vakjury. Alle Eindhovense kampioenen kregen de sportpenning van de gemeente uitgereikt.
FRITS Magazine
FRITS Magazine16 hours ago
Eindje is terecht collectief boos. Maar verdient een slachtoffer van politie-optreden 'een schop onder haar hol?' Lees de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen. Foto: Hildegard Hick
FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
Heuh, bericht aan Mark Rutte van Mike Weerts. Of het een kwartiertje later mag worden...?
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine7 days ago
Waarom moet de gemeente Eindhoven nu zo nodig het Van Abbehuis verkopen? Lees de column van Pieter Hendrikse:

https://www.frits.nl/blog/albert-van-abbehuis-in-de-verkoop-handen-af/
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Cilia Groothuis van De Bibliotheek Eindhoven is uitgeroepen tot Beste Brabantse Marketeer in de categorie Maatschappelijk. Vanzelfsprekend is zij blij met de bakstenen prijs: ‘’Blij omdat dit de Bibliotheek Eindhoven in de spotlights zet en de droom die ik met al mijn collega’s waar wil maken: ontwikkeling voor iedereen toegankelijk.’’ Wij feliciteren Cilia van harte met haar onderscheiding!
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Je moet wel héél erg Vriend van het Van Abbemuseum zijn om de communicatie te kunnen begrijpen. Da's zonde want het museum kan het publiek goed gebruiken. Lees de column van Pieter Hendrikse:

https://www.frits.nl/blog/snap-je-kw-arts-dan-ben-je-echt-vriend-van-het-van-abbemuseum/