FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Restaurant Oriental Green House breidt uit met een nieuw concept in het Philips Stadion genaamd Ikigai. Op de plaats van de Blauwe Lotus zal masterchef Jeremy Chen Japanse topgerechten gaan serveren. Lees hier het interview met de ondernemende familie uit de FRITS van juni 2018 nog eens na.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Steven Kruijswijk uit Nuenen is de negende Nederlander, die bij Le Tour de France op het podium is geeindigd. De renner van Team Jumbo-Visma Cycling werd dit jaar derde, na de Colombiaan Bernal en de Welshman Thomas. Eerder haalden de NL-renners Jan Janssen (1968) en Joop Zoetemelk (1980, beiden winnaar) en Hennie Kuiper (1977), Steven Rooks (1988), Tom Dumoulin (2018, allen tweede) en Johan van der Velden (1982), Peter Winnen (1983) en Erik Breukink (1990) het Tour-podium. Op 24 augustus a.s. start Kruijswijk als kopman van de Jumbo Visma-ploeg aan de start van de Ronde van Spanje, La Vuelta.
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
Wat is er te doen in het hippe Eindhoven voor de achterblijvers? Lees de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Er was volop aandacht voor 'MH17' deze week. Is de Herculesramp inderdaad inmiddels een 'vergeten ramp'? Lees de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen.
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Zomeractie! Om de zomervakantie te vieren geven wij in samenwerking met preHistorisch Dorp 5x2 toegangskaarten weg (in te leveren t/m 3 nov 2019). Wil je kans maken? Like dan onze pagina en laat weten waarom en met wie je graag naar het preHistorisch Dorp zou willen gaan en maak kans! Meedoen kan t/m 28 juli, de winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 month ago
De bouwers willen bouwen, én snel. Maar gaat dat ook lukken? Lees de blog van FRITS-hoofrdedacteur Hans Matheeuwsen