FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine7 hours ago
FRITSTV |
Druk bezochte releaseparty bij onthulling cover nieuwe FRITS

Het business center van Eindhoven Airport was de locatie voor de launch van de nieuwe FRITS en de onthulling van de cover waarop de Eindhovense tv-personality en Luv'-zangeres Chimène Van Oosterhout staat. FRITSTV was erbij....
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.10 hours ago
Met dank aan Gerard van Hal Fotografie
FRITS Magazine
FRITS Magazine24 hours ago
Chimène Van Oosterhout siert deze maand de cover van de nieuwe FRITS. De fraaie cover met de Eindhovense tv-persoonlijkheid en Luv’-zangeres is maandagavond gepresenteerd tijdens een druk bezochte releaseparty in het business center van Eindhoven Airport. (De komende dagen meer via #FRITSTV)
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft een bericht gedeeld.4 days ago
De koning onthulde een beeld (video)
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Tegen het einde van het jaar publiceren we traditiegetrouw de FRITS Top 50 topvrouwen en topmannen. Wie kandidaten kent, laat het ons weten, dat mag ook per mail: redactie@frits.nl
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Ladies Sociëteit de Kempen houdt op zaterdag 2 november bij Domein Oogenlust een benefietdiner plus feestavond ten behoeve van Stichting Team King. Vier topkoks (onder wie Marc Crijns en Vincent van Thiel) koken en de veiling staat o.l.v. Leon van der Zanden. Kaarten à 200 euro kunnen worden gereserveerd via lsdekempen@gmail.com.