maandag, november 29, 2021
Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine10 hours ago
Het Muziekgebouw Eindhoven is één van Europa's beste concertzalen. Het is een onzalig plan om een nieuw te bouwen, vindt onze columnist Pieter Hendrikse. Het gemeentebestuur moet zijn verlies nemen en de muziektempel koesteren. Nu en in de toekomst.

https://www.frits.nl/blog/een-nieuw-eindhovens-muziekgebouw-wie-haalt-het-in-zijn-hoofd/
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 days ago
Eindhoven, de stad die urban sports zo hoog in het vaandel heeft staan, lijkt de skaters liever kwijt dan rijk, concludeert onze columnist Pieter Hendrikse:

https://www.frits.nl/blog/en-skaters-jagen-we-het-centrum-uit/
FRITS Magazine
FRITS Magazine6 days ago
Van vandaag tot en met zaterdag kun je Acht Eeuwen Eindhoven bestellen voor €29,95 ipv €49,95. Ideaal cadeau voor de feestdagen voor iedereen die geïnteresseerd is in Eindhoven en zijn historie. Te bestellen via www.frits.nl/blackfriday/
FRITS Magazine
FRITS Magazine7 days ago
Mooi filmpje van ASML over hun betrokkenheid bij 'Vincent van Gogh' in de regio, met licht als gemeenschappelijk thema.

https://www.facebook.com/asml/videos/482874632965006/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Wellicht de start van een nieuwe traditie: De nieuwe nachtmis. Een moment van bezinning, reflectie en saamhorigheid. Op 24 december 20.00 uur. In Domusdela. Door Mike Weerts. Kaarten via www.muziekgebouweindhoven.nl. Ben er snel bij. Want maar 350 kaarten…
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Het coronapotje van onderwijsminister Slob biedt kansen voor de stichting van een heuse mediatheek op scholen, betoogt onze columnist Pieter Hendrikse. Het Van Maerlantlyceum in Eindhoven shopte al volop bij boekhandel Van Piere.

https://www.frits.nl/blog/alle-leerlingen-mogen-een-boek-uitzoeken-en-kopen-prachtinitiatief/