FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine2 days ago
In het Philips Museum is nu een expositie over de elpees en singles die Philips ooit uitgaf op vinyl. Voor de opening zette Philips topman Hans de Jong een plaatje op in het bijzijn van voormalig topman Jan Timmer. Hij leidde het platenlabel Polygram van Philips, dat uitgroeide tot één van de grootste muziekindustrieën ter wereld. Timmer introduceerde in 1982 de cd.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 days ago
Onze restaurantverkiezing is nu ruim 2 weken van start en de top is erg aan elkaar gewaagd. Nog niet gestemd? Dat kan nog tot 1 maart via www.frits.nl/restaurantverkiezing en maak kans op 5 verschillende dinerbonnen bij top restaurants in de regio van €25,- tot €50,-.
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.3 days ago
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 days ago
Er liggen miljoenen te wachten op ideeën om de Eindhovense binnenstad aantrekkelijker te maken. Lees de nieuwe blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd — met Lianne van den Boogaard.4 days ago
WTC·E Zakensociëteit heeft de 'Ondernemers van het Jaar 2019' benoemd. Dat zijn Anton en Hans van Limpt van Bestronics BV geworden. Otto Lodewijk van SuitIT is uitgeroepen tot 'Young Professional of the Year 2019'. Foto's: Eddie Mol.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
FRITSTV: Melissa Janssen en Björn van der Doelen nemen duet op

Het nummer 'Shallow' wordt origineel gezongen door Lady Gaga en Bradley Cooper. Het is de soundtrack van de film 'A Star Is Born' uit 2018. Melissa Janssen en Björn van der Doelen namen onlangs deze schitterende cover op!
FRITS Magazine