Personal Trainer Marlon Heatubun opent vandaag, op 8 oktober, zijn eigen Inner Stance Performance Studio aan de Esp 112 in Eindhoven. De formule van Inner Stance heeft tot doel een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl te creëren; de basis voor een succesvol leven. Training in combinatie met coaching zorgt voor een transformatie van de innerlijke houding van de cliënt, waarbij de focus ligt op vier fundamentele pijlers: Body, Being, Balance, Business.

“Krachtig lichaam en krachtige leefstijl bieden basis voor succesvol leven”

De Inner Stance – de mentale staat of houding – is in grote mate bepalend hoe iemand in het leven staat. Met de mentale en fysieke trainingen van Inner Stance worden cliënten bewust gemaakt van hun onwerkbare houdingen en patronen, waarbij de focus komt te liggen op het bereiken van datgene wat ze wíllen zijn.

Een Inner Stance trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van fysieke training, voeding en mentale coaching, ingrediënten die mij altijd hebben aangesproken,” vertelt Marlon Heatubun. “Naast mijn 40-urige werkweek heb ik het altijd inspirerend gevonden om mensen persoonlijk op de sportschool te coachen. In loop der jaren heb ik verschillende sportopleidingen gevolgd om de juiste kwaliteit te leveren aan alle cliënten. Het volgen van mijn passie was voor mij dan ook de grootste motivatie om deze stap te nemen. Doordat ik deel uitmaakt van een professioneel en gedreven team ben ik in staat door met persoonlijke aandacht en focus op het resultaat, in combinatie met een fysiek stevige training, mensen naar een hoger level te tillen. Inclusief mezelf. Ik heb nu de tools en ondersteuning vanuit de formule om cliënten – toegewijde ondernemers en particulieren – hun doelen te laten bereiken.”