Het Parktheater in Eindhoven viert dit seizoen zijn vijftigjarig bestaan. Een mooi jubileumjaar vol extra’s en feestelijkheden. En geen feest zonder lekkernijen. In Park & Pluche, het restaurant van het Parktheater, staat elke maand het favoriete gerecht van een theaterartiest op het menu. Vijftig daarvan zijn nu gebundeld in het boekje ‘Een bundel smaak’. Van een aantal gerechten staat ook het recept in het boekje, inclusief een korte biografie en foto’s van de artiest, en de chef-kok. ‘Een bundel smaak’ is één van vier boekjes die het Parktheater vanwege het jubileum uitgeeft. Eerder verscheen al ‘Een bundel geluk’ van stadsdichter Merel Morre en ‘Een bundel herinneringen’ van vijftig theaterbezoekers.
Lekker koken met 50 theaterartiesten
Hans Matheeuwsen is mede-oprichter en eigenaar van FRITS Magazine, dat in 2008 voor het eerst verscheen als uitgave van het Eindhovens Dagblad. Hij heeft bijna dertig jaar als journalist voor de regionale krant in Zuidoost-Brabant gewerkt op diverse deelredacties en in verschillende functies waaronder chef stadsredactie, redactiechef en redactiemanager. Nadat de Persgroep Nederland eind 2015 er voor koos om FRITS op te heffen, besloot hij om als uitgever en hoofdredacteur het onafhankelijk leesmagazine zelfstandig voort te zetten. Hans Matheeuwsen geeft dagelijks leiding aan FRITS Media en aan de poule van freelance schrijvers en fotografen die in opdracht van het tijdschrift verhalen en reportages maken. Hij schrijft zelf ook nog steeds verhalen voor FRITS.