PARTNER NETWERK

Preferred Partners

Beursgebouw/OGZ
TU/e Innovation Lab
Van der Valk Hotel Eindhoven

Associated Partners

Catharina Ziekenhuis
Hoffmann Groep
Lumens Groep
Mansveld Groep
De Meeuw
Park Strijp Beheer (gemeente Ehv/VolkerWessels)
PreVison
Stichting Promotors Van Abbe Museum
Rabobank Eindhoven-Veldhoven/Helmond
Spoorzone BV
Theodoor Gilissen Bankiers Eindhoven
Vollenbroek Makelaars

Samenwerkingspartners

Bavaria
Bazelmans AVR
BCM
BYLEI
Dutch Design Week
Ergon
Hampshire Hospitality
Marathon Eindhoven
Oogenlust
PSV
RNJ

Wij zijn mediapartner van

FRITS©2017

Feestjaar

Feestjaar

10:52 03 januari in blog
0 Comments

Proficiat lezers van FRITS. Met dit eerste nummer in 2017 openen we de tiende jaargang van de stadsglossy. Bij onze introductie, in november 2008, voorspelde de ‘concurrentie’ ons een levensvatbaarheid van hooguit twee à drie nummers. Daarna zou FRITS van de markt worden gehaald vanwege gebleken onhaalbaarheid. In weerwil van de economische crises bleef het blad bestaan. Eind 2015 viel dan toch het doek voor het magazine. Nieuwe eigenaar De Persgroep Nederland zag de omzet liever terug in de maandelijkse ED-bijlage De Ondernemer. Er bleek echter voldoende perspectief om het blad in eigen beheer door te starten. Dat hebben we gedaan. In mei vorig jaar verscheen FRITS opnieuw, na afwezigheid van een half jaar. We hebben in 2016 vier nummers uitgebracht, en onszelf met het Top 50-event in Van der Valk Hotel Eindhoven opnieuw op de kaart gezet. Dit jaar keren we terug naar de vertrouwde frequentie van zes nummers. Inclusief drie bijlagen in de loop van het jaar in de vorm van een golf-, een restaurant- en een lifestylegids. Na de zomervakantie verschijnt het vijftigste editie van FRITS en dat gaan we vieren!
Voor ons is het feest al begonnen met dit nummer. We zijn opnieuw aan het restylen. We hebben het coverbeleid aangepast, want als makers willen we graag iets uitdrukken. We werken nóg journalistieker dan u al van ons gewend was. Dat FRITS serieus wordt genomen moge blijken uit het grote, exclusieve interview met Eindhovens nieuwe burgemeester John Jorritsma en de primeur van woontorens die in de komende jaren in de stad verrijzen. We presenteren drie nieuwe columnisten in de personen van Charlotte van Beukering, Thijs van de Meeberg en Twan Scheepers. De eerste is advocaat-mediator bij Claassen Advocaten, de tweede talentvol cabaretier en als zodanig winnaar van het Leids Cabaret Festival en de laatste kennen we allemaal als spits naast Romario begin jaren negentig en huidig assistent-coach van Jong PSV.
We gaan meer structurele aandacht besteden aan Helmond, de regio én de fusiegemeente Meierijstad. We gaan samenwerken met PSV en zijn mediapartner geworden van Oranje Rood. Er zit nog veel meer in het vat. Als FRITS willen wij u graag verrassen en informeren. Het is onze ambitie dat u iets wijzer wordt van ons magazine. Zodat u weet waarom u dit tijdschrift leest. Ons hoogste doel is dat u een goed gevoel overhoudt aan FRITS. En dus aan alles waar de regio Eindhoven-Helmond voor staat. Wij wensen u dan ook veel leesplezier met deze FRITS!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No Comments

Post A Comment