PARTNER NETWERK

Preferred Partners

Beursgebouw/OGZ
TU/e Innovation Lab
Van der Valk Hotel Eindhoven

Associated Partners

Catharina Ziekenhuis
Hoffmann Groep
Lumens Groep
Mansveld Groep
De Meeuw
Park Strijp Beheer (gemeente Ehv/VolkerWessels)
PreVison
Stichting Promotors Van Abbe Museum
Rabobank Eindhoven-Veldhoven/Helmond
Spoorzone BV
Theodoor Gilissen Bankiers Eindhoven
Vollenbroek Makelaars

Samenwerkingspartners

Bavaria
Bazelmans AVR
BCM
BYLEI
Dutch Design Week
Ergon
Hampshire Hospitality
Marathon Eindhoven
Oogenlust
PSV
RNJ

Wij zijn mediapartner van

FRITS©2017

Memorabel jaar

Memorabel jaar

10:15 03 december in blog
0 Comments

Dit zijn altijd de laatste woorden die voor de nieuwe FRITS worden getikt. Het blad is dan voor 99,5 procent drukklaar. Deze editorial is al het eerste moment dat wij omkijken naar de productie die een week later zal zijn gedrukt, en weer een week later op uw deurmat ligt.
Met dit nummer sluiten we een turbulent jaar af. Aanvang 2016 waren we immers van de markt gehaald door de uitgever. Al snel boden partners perspectief op een nieuwe toekomst. Vanaf deze plek dank ik hen voor het vertrouwen en het geloof in FRITS, en verwelkomen we de nieuwe. De consequentie was dat we het blad in eigen beheer moesten gaan uitgeven. En we wilden snel terugkeren, nog voor de zomervakantie. In het voorjaar was het zover, mei werd een van de meest spannende en drukke maanden uit ons bestaan. Een half jaar en drie FRITS’en verder heeft u met dit exemplaar het dikste nummer ooit in handen. Dat wil zeggen: alleen tijdens de introductie van FRITS op 24 november 2008 hebben we een nummer van 164 pagina’s gemaakt, daarna nooit meer. En daarmee feliciteren wij u, als lezer, en onszelf! En op mijn beurt feliciteer ik iedereen die op enigerlei wijze bij FRITS is betrokken. Wij zijn inderdaad terug, en hoe! In combinatie met de organisatie van ons Top 50-event in Van der Valk Hotel Eindhoven op 2 december mag ik concluderen dat november 2016 de tweede drukste maand van het jaar en misschien zelfs in het bestaan van het blad was. Dit betekent dat het goed gaat. We gaan vol ambitie en met de nodige plannen het nieuwe jaar in. En we gaan in elk geval zes fantastische nummers maken, waarvan het eerste, dat op 2 februari verschijnt, nu al uit zijn voegen barst…
Maar reflecterend op dit nummer presenteren wij met trots, zij het bescheiden want we kennen onze plaats, de nieuwe Top 50’s topvrouwen en topmannen, ook terug van niet weggeweest. De regio houdt zijn hart vast. Mag ik in het bijzonder het interview met de nummers 1 aanbevelen? Maar er zijn veel meer verhalen die uw aandacht verdienen, zoals het pittige interview met Brainportdirecteur Imke Carsouw. Waarom de Top 50’s, inclusief die van de ‘smaakmakers’ – onze aanstormende talenten –, zijn samengesteld zoals ze zijn samengesteld, leg ik uit op pag. 017. De vraag wie precies achter de lijsten zit, kan ik gemakkelijk beantwoorden: wij. Maar wij leggen natuurlijk wel ons oor links en rechts te luisteren.
2016 loopt ten einde, het was een memorabel jaar. We kijken met voldoening om. Voor dit moment, om onmiddellijk vol gas te geven voor het volgende nummer, het eerste van 2017. Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar in goede gezondheid, met, uiteraard, veel leesplezier!

Hans Matheeuwsen
uitgever/hoofdredacteur

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No Comments

Helaas kan niet op deze website worden gereageerd op artikelen. Ga hiervoor naar onze social media kanalen.