PARTNER NETWERK

Preferred Partners

Beursgebouw/OGZ
TU/e Innovation Lab
Van der Valk Hotel Eindhoven

Associated Partners

Catharina Ziekenhuis
Hoffmann Groep
Lumens Groep
Mansveld Groep
De Meeuw
Park Strijp Beheer (gemeente Ehv/VolkerWessels)
PreVison
Stichting Promotors Van Abbe Museum
Rabobank Eindhoven-Veldhoven/Helmond
Spoorzone BV
Theodoor Gilissen Bankiers Eindhoven
Vollenbroek Makelaars

Samenwerkingspartners

Bavaria
Bazelmans AVR
BCM
BYLEI
Dutch Design Week
Ergon
Hampshire Hospitality
Marathon Eindhoven
Oogenlust
PSV
RNJ

Wij zijn mediapartner van

FRITS©2017

Relevant en urgent

Relevant en urgent

08:12 27 september in blog, Geen categorie
0 Comments

Als enige regionaal journalistiek onafhankelijke magazine wil je er natuurlijk graag toe doen. Ons bestaansrecht ontlenen we aan onze relevantie en urgentie. Dat betekent elke twee maanden aantonen waartoe we op aarde zijn. We kondigden al aan dat we journalistiek wat scherper aan de wind willen zeilen. Dat maakt het ook voor ons allemaal wat spannender. Dat houdt overigens niet in dat we gaan concurreren met media die dagelijks of wekelijks verschijnen. Daarvoor is onze verschijningsfrequentie met zes keer per jaar simpelweg te laag. Nee, in FRITS leest u over het algemeen de verhalen die u elders vanwege prioriteitstelling, commercieel belang of ruimtegebrek mist. FRITS publiceert om het regionale nieuws heen, zogezegd. We blijven wel werken aan primeurs. En af en toe lukt dat. Zoals met het nieuws over de splinternieuwe samenwerking tussen de Stichting Marathon Eindhoven en de Dutch Design Foundation (zie pagina 080 en verder). Een opvallende combinatie. En misschien ook weer niet. Twee grote publieksevenementen (marathon en Dutch Design Week), beide in het najaar georganiseerd, die elkaars gezelschap opzoeken omdat ze willen innoveren. Het is de regio ten voeten uit. Dat geldt ook voor de welbewuste keuze om hun samenwerking via FRITS wereldkundig te maken.
Wij spelen graag de rol van verbinder. En binden vanzelfsprekend anderen aan ons. Zij zorgen dat FRITS überhaupt kan bestaan en dat we de prijs van het abonnement op een aanvaardbaar niveau kunnen houden. In ruil willen zij communiceren met u. Dat gebeurt in de vorm van infotorials en advertorials. In het eerste geval in samenwerking met de FRITS-redactie, wat resulteert in een journalistieke bijdrage volgens onze maatstaven, en in het tweede geval verzorgen zij de productie in zijn geheel zelf. Over het algemeen betekent dit dat tweederde van FRITS naar ons idee is gevuld en eenderde in overleg met onze partners. Want FRITS moet wel FRITS blijven. Een zekere mate van eigenzinnigheid kan ons zonder meer worden verweten. Ook wat deze eigenschap betreft, passen we perfect in het profiel en het dna van de regio. We leggen het nog een keer uit om misverstanden te voorkomen. Dat is ook de reden waarom we vanaf heden een servicepagina achterin FRITS leggen. Ideetje van een kritische lezer. Hebt u alle info over FRITS handig bij elkaar en op een rij, inclusief alle mogelijkheden om met ons te communiceren. Hiertoe nodigen wij u van harte uit: bel ons, mail ons, bezoek ons. We zitten sinds kort op één van de meest prachtige plekken van Eindhoven. Wie nu denkt dat we ook arrivé zijn, kan ik geruststellen. Net zoals u werken wij bij voortduring keihard aan onze toekomst en dus die van onze regio.

Hans Matheeuwsen
uitgever/hoofdredacteur

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No Comments

Helaas kan niet op deze website worden gereageerd op artikelen. Ga hiervoor naar onze social media kanalen.