PARTNER NETWERK

Preferred Partners

Beursgebouw/OGZ
TU/e Innovation Lab
Van der Valk Hotel Eindhoven

Associated Partners

Catharina Ziekenhuis
Hoffmann Groep
Lumens Groep
Mansveld Groep
De Meeuw
Park Strijp Beheer (gemeente Ehv/VolkerWessels)
PreVison
Stichting Promotors Van Abbe Museum
Rabobank Eindhoven-Veldhoven/Helmond
Spoorzone BV
Theodoor Gilissen Bankiers Eindhoven
Vollenbroek Makelaars

Samenwerkingspartners

Bavaria
Bazelmans AVR
BCM
BYLEI
Dutch Design Week
Ergon
Hampshire Hospitality
Marathon Eindhoven
Oogenlust
PSV
RNJ

Wij zijn mediapartner van

FRITS©2017

FRITS maakt doorstart!!

FRITS maakt doorstart!!

07:41 05 april in Geen categorie
0 Comments
doorstrart

Cartoon Peter Nagelkerke

FRITS Magazine is terug! Dé toonaangevende Eindhovense stadsglossy keert na afwezigheid van enkele maanden terug in de schappen van de kiosk. Voor de zomer verschijnt het eerste nummer van de nieuwe jaargang (9): vol met interessante verhalen, journalistiek onafhankelijk en gemaakt door een team van ervaren, gedreven en betrokken journalisten en fotografen. Kortom: met de kwaliteit die u van ons gewend bent, of liever zelfs nóg beter! Na zeven jaar onder de vlag van het Eindhovens Dagblad gaan de makers van FRITS het blad nu in eigen beheer uitgeven, onder leiding van hoofdredacteur Hans Matheeuwsen.

Ook de nieuwe FRITS is een journalistiek hoogwaardig, onafhankelijk en positief kritisch magazine, staat voor Eindhoven-beleving en maakt de inwoners van Zuidoost-Brabant trots op de stad én de regio. Wij gaan weer zes keer per jaar verschijnen. In december 2015 hadden we ruim 5000 abonnees. Eindhoven wil die graag terug! Belangstellenden kunnen zich melden via het aanvraagformulier.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No Comments

Post A Comment