PARTNER NETWERK

Preferred Partners

Beursgebouw/OGZ
TU/e Innovation Lab
Van der Valk Hotel Eindhoven

Associated Partners

Catharina Ziekenhuis
Hoffmann Groep
Lumens Groep
Mansveld Groep
De Meeuw
Park Strijp Beheer (gemeente Ehv/VolkerWessels)
PreVison
Stichting Promotors Van Abbe Museum
Rabobank Eindhoven-Veldhoven/Helmond
Spoorzone BV
Theodoor Gilissen Bankiers Eindhoven
Vollenbroek Makelaars

Samenwerkingspartners

Bavaria
Bazelmans AVR
BCM
BYLEI
Dutch Design Week
Ergon
Hampshire Hospitality
Marathon Eindhoven
Oogenlust
PSV
RNJ

Wij zijn mediapartner van

FRITS©2017

Hoger plan

Hoger plan

13:14 15 juni in Geen categorie
0 Comments
Hans Matheeuwsen | foto: Freekje Groenemans

Hans Matheeuwsen | foto: Freekje Groenemans

De hoeveelste Top 50 is dit, vroeg een collega mij bij de samenstelling van deze FRITS. De zesde alweer dames en heren. De eerste serieuze ranking verscheen in juli 2010. Het betrof de topvrouwen, met Hanja-Maij Weggen op nummer 1, onder de titel: ‘Echte vrouw met gevoelens’. We zouden het nu niet meer zo opschrijven, denk ik. Het jaar daarvoor startten we officieus met een lijst ‘aantrekkelijke Eindhovenaren’, een initiatief van twee dames (Petra Nijhof en Mappie Pennings). De lancering was in de Tongelrese seksclub Poezy Lounge. De ED-directeur destijds kapittelde ons vanwege het ‘afbreukrisico’ voor het blad, vanwege deze gewaagde keuze. Maar alle uitnodigingen waren gelukkig al de deur uit, dus konden we niet meer terug. Het was een groot succes. Het bier was binnen een half uur op, om het meest onschuldige voorbeeld hiervan te noemen.  Er wordt nu nog over gesproken… In 2011 besloten we ook de heren serieus aan te pakken en zo is het allemaal gekomen. Dit jaar besteden we meer aandacht dan ooit aan de talenten in Eindhoven en omgeving. Onze ‘smaakmakers’ die de Frits’en van morgen kunnen worden. De regio barst van het creatieve talent, constateert ook voormalig topondernemer Gerard Meulensteen in  dit nummer. En dan zijn we aanbeland bij onze lijsten met topvrouwen en topmannen. Het is elk jaar weer een verrassing waar we uitkomen. Wie vallen er af, en waarom? Wie voegen we toe? Wie stijgen er, wie dalen? We leggen ons oor links en rechts te luisteren, we hebben er een genoegelijke lunch met toppers aan besteed in het uitstekende Restaurant de Luytervelde. Ik ben benieuwd wie u verrast, en wie u werkelijk mist. Inmiddels hebben de Top 50’s maatschappelijk dermate aan gezag en autoriteit gewonnen dat we niet graag de plank misslaan. Er worden hele netwerken op gebaseerd, lees het interview met coming lady Jeske van Hoeckel. Omdat we niet alleen braaf willen opsommen, voegen we onze bite toe aan de persoonsbeschrijvingen. Want er gaat meer om in de stad dan op het eerste oog lijkt of wat ‘Feestboek’ – het medium bij uitstek voor onze personal branding – ons voorschotelt. Het leven is namelijk niet één groot feest. Desondanks hebben we weer een interessante verzameling toppers bij elkaar weten te brengen. Mensen die niet zelden als doel hebben om de regio op een hoger plan te tillen. En dat we waarderen we. Zéér zelfs. Ik hoop dat we met deze FRITS óns steentje bijdragen aan het verbinden van mensen in de regio en alles wat daar aan moois uitkomt.

Veel leesgenoegen en een fijne vakantie!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No Comments

Post A Comment