PARTNER NETWERK

Preferred Partners

Beursgebouw/OGZ
TU/e Innovation Lab
Van der Valk Hotel Eindhoven

Associated Partners

Catharina Ziekenhuis
Hoffmann Groep
Lumens Groep
Mansveld Groep
De Meeuw
Park Strijp Beheer (gemeente Ehv/VolkerWessels)
PreVison
Stichting Promotors Van Abbe Museum
Rabobank Eindhoven-Veldhoven/Helmond
Spoorzone BV
Theodoor Gilissen Bankiers Eindhoven
Vollenbroek Makelaars

Samenwerkingspartners

Bavaria
Bazelmans AVR
BCM
BYLEI
Dutch Design Week
Ergon
Hampshire Hospitality
Marathon Eindhoven
Oogenlust
PSV
RNJ

Wij zijn mediapartner van

FRITS©2017

Nieuw én vertrouwd

Nieuw én vertrouwd

15:51 31 maart in Geen categorie
0 Comments
Hans379_small

Hans Matheeuwsen | foto: Freekje Groenemans

Daar is-ie dan: de eerste FRITS van 2015. Ondertussen ontluikt het voorjaar en geeft de klok zomertijd aan. Wij hebben een nieuwe eigenaar gekregen in de vorm van De Persgroep Nederland. Zoals u weet, is FRITS een uitgave van het Eindhovens Dagblad. Samen met zes regionale zustertitels maken wij nu deel uit van een conglomeraat dat ook de landelijke kranten AD, de Volkskrant en Trouw, én Het Parool in Amsterdams uitgeeft. Nieuwe bezems vegen schoon, dus dat betekent ook een frisse wind door de journalistieke organisatie. De frequentie van FRITS is teruggebracht van zes naar vier uitgaven per jaar. Daar komen wel specials voor terug, zoals de Golfgids die dit nummer vergezelt. Rond Eindhoven Culinair presenteren wij de tweede editie van onze Restaurantgids. En zo zit er nog meer in het vat. Wat ons betreft wordt 2015 een uitstekend FRITS-jaar. We beginnen in elk geval goed met nieuwe columnisten. Met gepaste trots presenteren wij Marlène Kox en Iris van Velthoven, Thomas Janus, Femke Heemskerk en Rob Scheepers als medewerkers. De eerste twee zijn de businesspartners achter het regionale online magazine just40.nl. Thomas Janus runt zijn eigen bedrijf op het gebied van estate planning. Zwemster Femke Heemskerk neemt ons mee op weg naar de Olympische Spelen in Rio in 2016 en Rob Scheepers is als onderscheiden tonpraoter bekend om zijn gevoel voor humor. Journalistiek pakken we uit met het portret van Frits Philips op de cover. Een regelrechte primeur! Voor de gelegenheid gemaakt door kunstenaar Louis Nagelkerke. In december is het alweer tien jaar geleden dat onze naamgever overleed. Verder hebben we een exclusief dubbel-interview met de aanvoerders van PSV en Oranje Zwart. Georginio Wijnaldum en Robert van der Horst liggen op kampioenskoers met hun teams. Het is eveneens tien jaar geleden dat PSV en OZ in hetzelfde seizoen kampioen werden. De dag dat deze FRITS verschijnt (30 maart) is de geboortedag van Vincent van Gogh. In dit nummer een reportage over vier schilderijen die hij in Eindhoven en omgeving gemaakt zou hebben, althans volgens deskundigen, maar het Van Gogh Museum ontkent. Desondanks zijn er op de prestigieuze kunstbeurs TEFAF in Maastricht miljoenen geboden voor de werken. Dan is er nog de Restaurant Top 50 en een bijdrage van directeur Imke Carsouw over de toekomst van Brainport. Kortom, we hebben weliswaar een nieuwe eigenaar, u krijgt van ons het vertrouwde hoogwaardige pakket aan interessante informatie over onze regio. Veel leesplezier!

 

Hans Matheeuwsen
Redactioneel Manager

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No Comments

Post A Comment