PARTNER NETWERK

Preferred Partners

Beursgebouw/OGZ
TU/e Innovation Lab
Van der Valk Hotel Eindhoven

Associated Partners

Catharina Ziekenhuis
Hoffmann Groep
Lumens Groep
Mansveld Groep
De Meeuw
Park Strijp Beheer (gemeente Ehv/VolkerWessels)
PreVison
Stichting Promotors Van Abbe Museum
Rabobank Eindhoven-Veldhoven/Helmond
Spoorzone BV
Theodoor Gilissen Bankiers Eindhoven
Vollenbroek Makelaars

Samenwerkingspartners

Bavaria
Bazelmans AVR
BCM
BYLEI
Dutch Design Week
Ergon
Hampshire Hospitality
Marathon Eindhoven
Oogenlust
PSV
RNJ

Wij zijn mediapartner van

FRITS©2017

Deze tijd…

Deze tijd…

14:25 15 december in Geen categorie
0 Comments

Aan alles komt een eind, zo ook aan deze jaargang FRITS. Maar nog voor het jaar om is, zijn we alweer volop bezig met de volgende uitgave, en zelfs al met ons Top 50-nummer dat medio juni verschijnt. We luiden 2014 uit met wederom een themanummer. Ergon staat centraal in deze FRITS. Met de invoering van de Participatiewet volgend jaar verandert er het nodige op het terrein van de sociale werkvoorziening. Wat precies kunt u verderop in dit nummer lezen. Maar wij krijgen er allemaal mee te maken. Ergon vindt het bovendien een uitdaging om zich opnieuw aan de buitenwereld te presenteren. Daar werken wij graag aan mee. Het eerste gesprek hierover vond een jaar geleden plaats. Om u maar enig idee te geven over de werkzaamheden, de termijnen en de organisatie achter de schermen van FRITS. In dit kader wil ik uw bijzondere aandacht vragen voor de fantastische (Ergon)foto’s van Verse Beeldwaren, dat bestaat uit het fotografisch duo Geertjan Cornelissen en Nancy Ostermann. Vanzelfsprekend uit Eindhoven. Het uitgebreide interview met PSV-directeuren Toon Gerbrands en Marcel Brands hadden we zo geregeld. Een regelrechte primeur, want de heren zijn nog nooit samen geïnterviewd, ook niet in hun tijd bij AZ. De overige inhoud bekijkend, blijkt deze FRITS een erg sociaal nummer te zijn geworden, met verhalen over de GGzE, Kledingbank en gelukscoach Harry Wijnhoven. Maar is het einde van een jaar niet bij uitstek een moment om stil te staan bij onze betekenis voor anderen? Iets waar scheidend Philips-CEO Harry Hendriks op wees in zijn afscheids- en bedankbrief. Hij gaat met pensioen. ‘Heel veel succes met je prachtige blad en inspanningen om wat extra glans te geven aan de regionale gemeenschap’, schrijft hij. Mooi compliment, in dank aanvaard. Harry, voormalig directievoorzitter Philips Eletronics Benelux en CEO of Global Government & Public Affairs, verlaat Philips na 39 jaar zonder knetterende afscheidsreceptie waar tout Eindhoven hem zou hebben bewierookt voor zijn betekenis in en voor de regio. Past niet in deze tijd, vindt hij. Zijn werkgever mag het geld storten in de pas opgerichte Philips Foundation om minderbedeelden bij te staan met expertise en middelen op het gebied van gezondheidszorg en energiezuinige verlichting. ‘Zaken die helaas niet voor iedereen van- zelfsprekend zijn’. Harry sluit af met een welluidend en toepasselijk ‘Houdoe en bedankt!’ Daar sluiten we ons als FRITS van harte bij aan. Fijne feestdagen en jaarwisseling, tot ziens in 2015!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
No Comments

Post A Comment